My first Prezi over online professionaliseren

Na ‘my first sony’ en ‘my first wiki’ is er nu ook zoiets als ‘my first prezi’. Prezi is een alternatief voor powerpoint, je kunt er een presentatie visueel mee ondersteunen. Ik moet er opeens aan denken dat ik pas powerpoint leerde in 2000 of 2001 ofzo. Bestaat het al langer of liepen we gewoon achter? Het was heel indrukwekkend dat de directeur via een powerpoint presenteerde. Hij vond dat we het allemaal moesten leren (en dat is ‘m gelukt).

Prezi’s maken is erg makkelijk te leren vind ik en veel leuker dan een powerpoint maken. Maar twee kleine dingetjes snapte ik niet meteen en daarvoor heb ik de help sectie en Sibrenne gebruikt met wie ik samen prezi uitprobeerde in het kader van een NVO2 sociale media werkgroep. Lees hier haar ervaringen. Bekijk hieronder mijn prezi over online professionaliseren die we willen gebruiken voor een sessie op de Learning Lane eind augustus. Klik op ‘More’ en ‘autoplay’ om hem af te draaien.

}

Enhanced by Zemanta
This entry was posted in De knowmad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*