Voki: leuke tool!

Ik werk veel met netwerken en online communities van mensen over de hele wereld en dan moet je altijd oppassen met tools die veel bandbreedte vragen. Nu werk ik ook met een nederlandse groep trainers en coaches en nu kunnen we meer uitproberen. Zo ben ik nu aan het werken met een Voicethread. Hiermee kun je een groep uitnodigen om te reageren op een vraag, stelling of een aantal foto’s via tekst of stem (audio) of zelf door een kort filmpje via een webcam. Nu kwam ik net Voki tegen. Een tool waarmee je een karakter kunt samenstellen, tekst kunt typen en dan wordt de tekst door deze karakter voorgelezen. Hij werkt ook in het Nederlands! Klik maar eens op de kat. Al weet ik niet hoe serieus je overkomt als een kat je tekst voorleest… verrassend is het wel.

This entry was posted in Nieuwe leerinterventies, Online faciliteren. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*