Terug uit Londen met nieuwe ideeën over technologie & leren

Vorige week was een soort vakantie voor mij bij de Learning Technologies conference. Ik was best sceptisch over wat je leert van zo’n conferentie, ik ga eigenlijk heel weinig naar conferenties en trainingen. Ik vind het allemaal zelf wel uit :). Toch heb ik er nu heel veel aan gehad. Wat ik heel leuk vond is dat ik ook wel echt wat nieuwe dingen heb geleerd, zoals wat experience API is en een LRS. Tegelijkertijd zijn een aantal dingen wel anders geland, zoals mobile learning. Door te horen hoe een organisatie er praktisch mee aan de slag is gegaan krijg je er een ander beeld bij. We waren met een groep van rond de 20 mensen uit Nederland en België en dat was ook mooi om wat meer door te praten over wat je gezien en gehoord hebt. Zeker voor herhaling vatbaar!

In totaal hebben we 13 sessies ge’liveblogd’. Een 14e sessie heb ik laten zitten omdat ik deze echt heel slecht vond (ging over scenarios schrijven voor compliance training). Het livebloggen was ook leuk om te doen. Mijn nieuwe laptop had gelukkig genoeg batterij om de hele dag door te komen. Door het bloggen word ik gedwongen mijn gedachten er ook bij te houden en niet af te dwalen. Wil je er een aantal teruglezen? Klik dan hieronder door.

 

This entry was posted in Nieuwe leerinterventies, Sociale technologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*