Geboorte van een tweede blog!

 Ik ben Joitske Hulsebosch, freelance adviseur op het gebied van leren in organisaties, communities of practice, online interactie en serieuze creativiteit en dit is mijn tweede blog! Toen ik ruim twee jaar geleden mijn eerste weblog begon in het engels, had ik nooit gedacht dat ik zo’n fanatiek blogger zou worden. En mensen die een tweede weblog hadden vond ik al helemaal bizar. Inmiddels werk ik ook mee team weblogs, zoals het e-collaboration weblog. Het lijkt me nu erg leuk om een keer in mijn eigen taal te bloggen, al verhalend meer te vertellen over mijn werk en vragen die het oproept, en ook om deel te worden van de nederlandse ‘blogosphere’.

Ik hoop dat het lukt om mijn tijd goed te verdelen tussen de twee weblogs. Ik wil me hier meer richten op mijn werk in Nederland, en bv. het introduceren van online tools in een Nederlandse setting. Oeps, gebruik ik al een engels woord…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Geboorte van een tweede blog!

  1. Hoi, welkom in de NLse blogosphere – die is wel wat minder actief dan de engelse 🙁
    Leuke combi met blog en vaste pagina’s. Is mij nog niet gelukt met Blogger.
    Moet je deze NLse niet aankondigen op je engelse blog?

    groeten, Wouter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*