Typemachine als printer met inkt

Ik ben nog van voor het internet. Ik ging op reis naar Chili, stuurde een brief en het antwoord kwam 4 weken later. Dan leer je wel je zelf redden. Zo is elke technologische verandering een verandering met voor en nadelen, al is het vaak niet meer terug te draaien.

Dit Ik-je vond ik daarom wel heel grappig. Een vader gebruikt een ouderwetse typemachine waarop zijn zoontje zegt: „Dat is een goeie computer. Die print al als je nog typt.”

Het is daarom goed ook aandacht te besteden aan de goede kanten van ouderwetse media en een mooie mix te maken. Twitter is een hype en ik vind het super leuk om twitter te gebruiken. Maar ik blijf een fan van weblogs (die alweer old-skool zijn?) en ook alle andere media!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*