Nieuwe site en blog: Faciliteer Online

Ik ben erg trots op onze nieuwe site  faciliteeronline.nl

We gebruikten altijd een wiki ter ondersteuning van onze web2.0 en online facilitatie workshops. Voor mensen die niet gewend zijn aan wikis ziet dit er nogal chaotisch uit. (en OK wikis zijn ook vaak niet mooi…). Vandaar dat we nu een nieuwe site op hebben gezet met alle informatie over onze workshops in 2010 en maatwerk trajecten. Deelnemers aan de workshops zijn altijd heel enthousiast, dus kunnen we wel wat uitbreiden. Een deelneemster zei in een mail zelfs dat online faciliteren de beste workshop was die ze in 2009 had gevolgd, nu ben ik alleen vergeten te vragen hoeveel workshops ze heeft gedaan :).

Op de website gaan we ook bloggen over online faciliteren. Dus ben je specifiek geïnteresseerd in dat onderwerp, kun je je per email abonneren op blogposts of het per RSS volgen. De eerste 3 blogposts gaan over:

Wat voor type facilitator ben jij?

Rol van de facilitator- gevoel van gezamenlijkheid en luisterende oren creeën

Wat kun je als facilitator doen om mensen met koudwatervrees te begeleiden

Overigens is er nog een leuke nieuwe site specifiek voor community managers: www.communitymanagers.nl. Je kunt een blog volgen of lid worden van de community managers groep op LinkedIn.

This entry was posted in Online faciliteren and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*