Meneer Strubbe op de ipad

Er is altijd discussie over de generatieverschillen in het gebruik van verschillende media. Bestaan de ‘digital natives’ of is het onzin? Dit is een mooi filmpje van de consumentenbond. Meneer Strubbe houdt lekker vast aan zijn oude computer met wordperfect 5.1 (geen virussen!) en het werkt goed. Tegelijk is hij blij met zijn ipad.

Zo zie je maar weer dat je niet makkelijk kunt generaliseren. Aan de ene kant heeft deze meneer waarschijnlijk geen zin in al het upgraden en iedere keer nieuwe versies van Word installeren. Aan de andere kant is hij super blij met zijn handige ipad, hier ziet hij het voordeel van de krant lezen wel van in. Is hij nu een oude man die niet mee wil of gewoon slim?

This entry was posted in Veranderkunde. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*