Leergang, webinars en inspiratiemiddagen over leren en sociale media

Onze postkaarten voor de leergang zijn binnen. Dank aan alle ... on TwitpicWe (= een collectief van 4 zelfstandigen) geven al een aantal jaren workshops, eerst over ‘web2.0’ later over online faciliteren en online professionaliseren. Bijna altijd is de feedback dat dit zo’n nieuwe wereld opent voor de deelnemers. De workshops zijn overweldigend en eigenlijk vaak pas de start van hun leerproces. In een aantal gevallen hebben we erna feedback gevraagd. Sommigen gaan er mee door (zelf of met ondersteuning van buiten), bij anderen blijft het dan toch liggen en de waan van de dag neemt het over. Vandaar dat we besloten hebben een heuse leergang te organiseren met de titel: Sociale media voor leren en veranderen in organisaties. De leergang richt zich op procesbegeleiders, trainers, maar ook organisatieadviseurs die sociale media willen inzetten om formele en informele leerprocessen te stimuleren. Dit kan zijn binnen een verandertraject in een organisatie, een leertraject, een training of een commmunity of netwerk. Iedereen werkt gedurende de leergang systematisch aan zijn/haar eigen case en kan gebruik maken van de inspiratie, kennis en stimulans die de leergang gaat bieden. Om ook gebruik te maken van de kracht van sociale media om in gesprek te kunnen gaan met professionals buiten Nederland organiseren we 4 webinars met experts als Jane Hart. Ik krijg zelf zin om mee te gaan doen!

Mocht je interesse hebben: download en lees de brochure of neem contact met mij op. Of heb je suggesties voor onderwerpen die zeker aan bod moeten komen, ook welkom!

This entry was posted in Nieuwe leerinterventies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*