Workshop ‘Werken met web2’ op 3 december

Samen met Elmine Wijnia, Simon Koolwijk en Sibrenne Wagenaar geef ik op 3 december weer een workshop  “Werken met web2”, een basis workshop over web2 tools en hoe deze tools samenwerking en leren in en tussen organisaties kunnen stimuleren. Als je wilt weten wat web 2.0 nou eigenlijk is, wel eens van een wiki hebt gehoord maar nog nooit gebruikt, je weet wel wat een weblog is, maar niet hoe je het in je organisatie kunt inzetten ter ondersteuning van leerprocessen in je organisatie, dan is dit een goede workshop voor jou. Behalve een tooltour waarin je met een aantal tools zelf kunt kennismaken, gaan we ook brainstormen over toepassingen in jouw werksituatie. Meer informatie over het programma en inschrijving is hier te vinden.  Een verslag van de vorige workshop is hier te vinden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*