Wat is web2.0?

Web2.0 is zowel een technologische ontwikkeling (online tools waarmee iedereen ook gratis dingen op het web kunnen zetten) als een sociale ontwikkeling (mensen, gebruikers, wij die van alles opeens op het web willen zetten). Vandaar dat ik liever het woord sociale media gebruik, dat klinkt minder technisch en minder tool gericht.

Elmine Wijnia heeft van de 4 trainers waarmee we een workshop geven een kort filmpje gemaakt waarin we met steekwoorden vertellen wat voor ons web2.0 betekent, welke tools we gebruiken en of het nu wel of niet om de tools gaat. Ik hoop dat jullie het ook een leuk filmpje vinden, ik vind het een erg leuk effect, het door elkaar mixen van de antwoorden!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*