Stem voor een goede boektitel voor ons boek!

Zoals sommigen van jullie vast wel weten zijn Sibrenne en ik al 2,5 jaar bezig met het schrijven van een praktisch boek over leren met sociale media. We zijn eigenlijk begonnen in de tijd dat de term web2.0 nog veel gebruikt werd. Onze werkterm was ‘het web2 boekje’ al hadden wij toen al besloten om de term sociale media te gebruiken. Gelukkig maar, want nu is dat wel een ingeburgerde term. Het boek ligt alweer 3 maanden bij de uitgever. Het contract is nu getekend en het gaat het er echt aankomen (ooit). We zijn alleen nog niet uit over de titel. Je kunt ons helpen door hieronder je stem uit te brengen (maximum 2 titels kiezen die je aanspreken). Natuurlijk mag je ook een suggestie doen voor een betere titel via de comments.

Eerst nog wat meer uitleg over de inhoud. We willen een praktisch boek schrijven over sociale media vanuit het perspectief wat dit betekent voor leren en kennisdelen. Het boek bestaat uit 3 delen: het eerste deel is voor de individuele professional en gaat in op hoe je kunt werken aan je eigen professionalisering door het participeren in sociale media  (zie ook mijn prezi). Het tweede deel is voor de organisatie en gaat in op manieren waarop teams en organisaties slim gebruik kunnen maken van sociale media. Het derde en laatste deel is helemaal toegeschreven naar facilitatoren, procesbegeleider en trainers; professionals die zich met het faciliteren en stimuleren van leren bezig houden. Hierbij gaan we in op het ontwerpen en implementeren van leertrajecten waarbij sociale media een rol spelen.

Welke titel zou jou aanspreken voor zo’n boek? Stem door maximaal twee titels te kiezen en op Cast your Vote te klikken…

Vind je ze allemaal niet goed? Schrijf hieronder je suggestie bij het commentaar!

This entry was posted in De knowmad. Bookmark the permalink.

15 Responses to Stem voor een goede boektitel voor ons boek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*